Berkerinting


Hari ni aku pulang lewat umah! :D kau tau aku buat aper? aku pergi buat rambut dengan Farah :) dah lama aku nak kerinting-kerinting nieh! HAHAHA. suka giler bah! Walaupun aku bukan jenis free hair tapi aku suka larh kerinting-kerinting neih. Farah pown buat tadi ;p lorh dier potong layer. Sekali aku tengok dan tilik kat cermin, sumpah nampak macam amoi cina maaa >_<  punya la lame buat tadi. Tapi hasilnya memuaskan! :) Farah tengok pown dier geram! she told me that cute! ;p

Btw, esok keluar keputusan ke MRSM. :0 tak tau larh aku dapat ke tidak. Harap-harap aku dapat larh kowt? Amin. :) Mak aku still bising sebab aku buat rambut kerinting-kerinting neih. =_= letih mendengar nyer! PERGH. takpe nanti diam la. Pekak kan telinga jer macam biasa. HUHUHU. sorry mama ;p *anak kamu neih nakal! 



P/S:pkol 5.30 nanti nak pergi JOGGING dgn farah :) 

Letih dan Bosan =_=


Muahahaha ;p hari ini FULUS ku masyukk lagi! suka larhkan sape la taknak duit sayang oit! :0 kalau orang kasi kat kau 1 juta takkan kau nak tolak mentah-mentah kan. mesti pikir masak-masak nak ke tak nak duit tu. Tapi bagi golongan yang "GILER BESI" nampak jer duit depan mata teros sambar! Mak oii. over dah tu :0 Hari ni dah la panas. Kalau mendung tu bez la jugak. HAHA. tunggu punya larh lama nak dapat RM&*! tu! HAHA :D tak pe aku rela, ne baru panas dunia. Kalau panas akhirat lagi merana!



Tadikan aku jumpa member-member sekolah rendah! ada yang tegor ada yang sombong =_= *mcm aku la BODOH & SOMBONG tak pe aku tak kesah. senyum sikit kat aku pown dah cukup :) Jumpa la Jihah, syalia, izzati, syafik, aina, khalil dan rakan-rakan seperjuanganku yang lain :] sedar tak sedar, tadi punya la banyak aku snap pic bersama teman-teman. aku tak peduli orang sekeliling aku nak kata aper. ikot suka hati mak bapak korang la nak kata ape! Tapi pastikan aku tak dengar. Kalau aku dengar kat situ jugak aku TENYEH MULOT mung! Siap ar aku kerjakan!

Aku letih, aku nak rehat kau bayang jer la dekat 1000 orang sekali campur mak bapak. Entah paper mereka nyanyi lagu UMNO. Langsung takde kaitan dengan aku! pergh. sempat lagi Orang-orang tua ne nak berkempen! =_=" Eh pak cik, mak cik lambat lagi la mengundi. Lagi pown kami tak cukop umor lagi. *JANGAN LA LEBIH-LEBIH (,") 

*ada pic baru click sini

I'm do this for my stamina :)



Hari ini aku berjogging.
bersama-sama SOLEHAH, jiran sebelah umah
berjoging di tepi pantai pada waktu petang
memang menenangkan. *bosang dok dumoh!
sambil berjogging
sempat lagi dok snap-snap pic?
tak sangka solehah pown suka bergambor.
ingat aku sekor jer! ;p

*solehah tu npok slow tu ak xcaye or! HAHA

Kau pernah tak JATUH CINTA?
sian si solehah ne kene makan ceramah di aku.
hahaha ;D Mekinah ceramoh?
lawok betol.


Semalam itu indah.

Love Pictures, Images and Photos

Hari ini aku bangun lewat. Kau peduli aper kan? HAHA. ;P Semalam aku rasa aku dah tido awal. Tido depan tv. Tv pown aku tak tutup semalam. Bangun pagi tadi tengok-tengok tv dah tutup, batal aku ada kat kaki. ish buas betol aku tdo dah ar tdo terkangkang cam JANTAN! Haha ;D *bodoh betol =_= Semalam ada citer bez tapi entah macam mane aku boleh lena depan tv. Dekat 3 or 4 hari dah aku tak tido dalam bilik. MOOD nk tido kat luar! ;)

*aku bosang giler semalam. kua tak tau kan kan kan?!

Semalam aku pergi kedai, pastu aku tengok langit cerah! Ouh bulan terang rupanya! Cantik sangat sangat! ;D Nampak 2 ekor kucing dok tido atas kerusi kat dapur aku. CUTE GILER. tengok kucing sape?! HAHA Kau tau memang best lepak luar umah kalau time bulan cerah cam semalam! Mood aku tak berape baik semalam. tu la dok luar ambil angin malam nak hilangkan stress aku. HUH! aku tak tau larh biler sebot nama @#$%! aku jadi takde mood. tau tau jerlah kan. Hati aku melayang lagi semalam. sumpah aku tak tau macam mane boleh terbang! HAHA. ok aku malas nk typing panjang lebar. senang citer massege jer! :P



photography equals love. Pictures, Images and Photos
*mak oii. jangan la bising
kejap lagi akak makan la. =_=

Kau tau tak?



Hari ini aku bosan giler tak tau nak buat ape. Hanya menikmati hari aku dengan makan Cadbury Black Forest untok hilangkan HEADACHE and STRESS/TENSION. Baru aku tau nikmatnya. selama neih aku dok pelahap Cadbury Almond dengan kekacang rangup hazel nut itu dan hari ni aku makan rasa cam biskut mix jelly. Sedap la jugak. Kongsi ngan mak aku. :p Tadi Solehah jiran aku ada datang umah. Buat hw sama-sama sambil dok sembang pasal dier nak tukar msok k school aku. ;) *school aku skema beb! PERGH!

emoticon Pictures, Images and Photos

Tadi masa rehat. aku nampak dier lagi. HUH! mcm la takde muka org lain nak tengok. ne lah salah satu reason aku tak suka rehat sama dengan budak menengah atas. *setiap hari wajib nampak muka dier kat kop! cik farah dengan cik nisah tu tak reti tutup mulot. keja dier nak kene kan aku jer!  =_=  Balik sekolah tadi tak perlu tunggu lama-lama ayah aku. kejap je rasa. yerlah sebab aku dah started balik pukol 1.30 setiap hari rabu dengan khamis.

Aku tak tau sejak akhir-akhir nieh aku kerap change layout blog. sebab bosan aku jadi cam nie kowt? dan mungkin sebab aku dok tengah lepas stress da tension aku kerna homework yang tak habisan. =_= aku malas nieh. Peka biology masih tak siap-siap. Dalam class aku tak seryes kalu tengah buat eksperimen *rohok guh!


funny icon Pictures, Images and Photos


p/s:kau tau berapa susahnya dok kelas depan neih? semua nak perfact! =_= 

very very tired.

kinda F. tired. u can guess right what meaning of F? usually i speak directly but start today I'm not. My post today not to long coz its all ready mighrib. so I'm going to "buka pose". having mee goreng made in my mom.

p/s:hari ne aku jumpe dier. tapi aku tak nak tengok mata dier! =_=

Some memories cannot be delete/forget*

Hello reader. ;) I'm just read my past entry that I post starting from last year. :p when I remember back, looks like so funny. a lot of thing and topic I write for past year ago. Some story I don't wanna read it coz a few reason. Yeah. thats mean I want to delete it from my brain. A few minuets ago my eyes was catch with the word "HAVE BEEN SINGLE BOUT 5 MONTH". HAHA. no wonder. I'm still save the wadget. HAHA. *LAWAK DOE. langsung aku dah tak ingat 5 bulan dah single! ;D


I'm just finish my hw. Chemistry only! *separuh jer siap! ngeh..ngeh.. ;D don't worry I will continue them after finish typing this post :p. That teacher looks like doesn't like me. tadi dah sound aku. aku buat bodoh jer. tak amk hati sebab aku ne memang mulut banyak. TARAK KESAH DOE. walaupon aku dok sembang, bising-bising dalam kelas tangan aku masih menulis larh!

Now I'm hearing my dad mad with his students. *budak2 ngaji kat umah aku. Maybe coz they not come. HAHA. aku neih curi-curi dengar lak. LOL! my mom pown banyak menyampuk! kih.kih.kih. Mintak maaf la saya tak nak dengar celoteh bebelan mak saye. panjang nyer amat! HAHAHA. :D kerja sekolah add math masih tak siap. tarak apa esok gua pegi sekolah tros buat kerja. HAHA. *esok balik skool nk g shopping! ;p

Hari ini saya berasa amat malang sedikit. kerna selalu terserempak dengan-nya. CIK FARAH tu mulot tak reti dudok diam! argh! aku dah tak sanggup melihat muka-nya! amat menjengkalkan! x[ farah kau saja nk kene kan aku. baru nim molek-molek jer aku tak jumpa dier. skunk terserempak pown aku rase tak sanggup! arghh!

GERAMNYERR.. GERAMMMNYERR.GERAMMNYA!

kembali bertukar


fuh! dekat 3 jam aku duduk depan laptop nk change layout bru neih. tapi still tak puas hati. tak boleh nak send comment except di tagboar sahaja. pirahhh! :( geram betol. tadi mak bising. cis! ingat aper tadi rupa nyer dapat surat lagi. surat dapat duit yayasan. kene pergi wakaf tapai untok mengambil duit tersebut. bru jew dapat surat mcm tu dah kecoh satu rumah dok panggil nama aku. aku pown 1 hal. boleh buat bodoh jer mak panggil? HAHA. LOL. *sorry dear mother

so sekarang bagai mana aku nak buat blog aku neih boleh komen2? tak tau nk edit kat mana. nama blog pown aku dah tukar letak "BODOH DAN SOMBONG" keras sikit bunyinya. :p totolly for somo one sebenarnya. entah mcm mana aku boleh terpikir sal dier. ouh lantak kau larh.

homework bahasa melayu essay masih tidak siap lagi. petang ne mahu berangkat ke rumah YAYA. :D naik vespa kuning! she is the best student UPSR on 2006 at Marang. dari Mak Lagam pindah ke Lela Segara. biasa-biasa sahaja. okey larh. aku tak nak mengata sape sape ;p *dah bnyk dose aku buat neih! ;0



p/s:sape2 yang tau nk edit supaya boley letak komen bg tau please =_=

mat bunga*hot babe HOT!

romeo :)

I'm just watching tv right now.
the title is "MAT BUNGA" with bunga at his hand
but its same with mat bunga and mat romeo?
*think and tell me guys!
looks like a romeo that romantic :)
he the actor name is REMY.

i think if u watching NUR KASIH!
of course u know him!
actor in NUR KASIH. the famous drama on tv3.
when we talk bout mat bunga, maybe u imagine that
he is the romantic person.
handsome, cool and must have rose on his hand
and talk to you with a romantic words ;)

I think every girl, wanna has a boyfriend that romantic
*i guess so. but i'm not. :p
in that story, this i hear a word something that very2
interesting!!


"dulu mase bercinta bukan main romantik. lepas tu dah kawin malu nk keluar pimpintangan. jalan sama-sama. tengok orang putih. tuatua pown masih keluar pimpin tangan sama-sama. tu lah orang melayu. malu konon. PEREMPUAN NE NAK KASIH SAYANG, NAK BERMANJA DENGAN KITA" ramy said in that story!

its right girls? *girls only!


do u know, the MAT BUNGA sleep with flowers
mandi bunga, talk abou bunga. OMG!
ALL ABOUT BUNGA.
*sebot lah mat bunga kan =_=
aku ne pown 1 hal! HAHA.
so know im continue watching ELEKTRA
on mega movie :D

p/s:citer mat bunga baru jer abiz pkol 12 mlm td -,-




*AL-FATIHAH kpd AL-MARHUM DYMM SULTAN ISKANDAR :(

I got a letter


just a few minit ago I got a letter! *xde ape2 utok di bangga kan just twaran k TEKNIK. wondering what is inside of letter. still not open it. *xde mood nk bukak! so i just look with my naked eyes without feeling. so the answer now in my hands. wait and see this 25 JAN. maybe goodbye TERENGGANU ;( just maybe okey! 

Emily Rose Exorcism Life


last night i watching tv alone.
my mom and my dad were already sleep.
this is my second time watching this movie
 the real story about EMILY ROSE.
the effect of movie look so real!
awesome dude!

a few pic that i search in
google & photobucket :)


*enjoy guys!






 
  

YES or NO?





babi btol!*sorry agk kasar. amende benggong sangat mozilla firefox nieh! menyusah kan aku larh!. aper bende nieh! selalu HANK not working. B-A-N-G-S-A-T sampai aku nk post entry pown kne guna INTERNET EXPLORER. bkn nyer bgos sgt intrnt explorer nieh. LANGSUNG TAK GUNA! rase nyer sekarang aku akn mula post entry aku guna intrnt explorer, memandangkan mozilla sedang giler babun!

beleter sedikit special for sumone x(



BODOH BETOL KAU kan kan kan? TIDAK OPEN MINDED. KATAK BAWAH TEMPURUNG. *directly I sound u. amende la mu neih. KUNO. langsung tidak berfikiran jauh. biler sbot @#$%^ ader je mende dier fikir. JANTAN. BODOH BTOL. MCM LARH AKU NEIH CKP *mende tut! pastu mula ceramah kat aku. padahal dier yang salah makne. bongok.



semalam saye mendapat tawaran k TEKNIK. the result is still K.I.V. (keep in view) don't know to answer yer or not. Just like lunatic person, BUT I AM THE LUNATIC. don't need the word "JUST" anymore. so the answer I don't wanna tell it right now. wait and see this 25 JAN. right now, i still waiting for MRSM. going to shut up until i know the truth result.


SO FOR THIS TIME DON'T ASK ME I WANNA GO THERE OR NOT!
I WILL NEVER TELL U THE ANSWER!


so hari ini saya MEMONTENG LAGI! *jahak sikit jer. ;p memonteng train merentas desa. HAHA. mampos larh. naty hari khamis ak belari btol2 larh. aper susah kan? just kne cari stamina jer larh. tp bru 2 kali PONTENG. no wonder if i got stamina coz before this im follow this training. just a few day i felt lazy to go. HAHA. hari ini saya berasa sangat terok. kau tau pasal? sebab aku langsung tak paham aper yg ckgu CHEMISTRY tu ajar *sedikit tekanan. aper dier ajar langsung tak paham. dan yang paling bagos is bila malam neih aku langsung tak buat HOMEWORK sbb ak dok online. bodoh kan kan kan.

Silent reader?


hello again follower, silent reader or anybody!

Hahaha. thx 4 read. kpd member2 sekelas aku uh. mecih la bace. beng wat nyenyeh dpn ak doh larh! HAHAHAHA. so whatzuup korang? Ahakz! xD

A few of my classmates just invited to go SBP. and HOW ABOUT ME? hehe. sorry I don't go. tak layak utok k skolah BIJAK-BIJAK. hu3. my mom a little bite upset. and me, just REDHA sajer. HAHA. LOL! when farah goes there, i'll sit a alone at my table! cis. ne yg xsuke erh! adop larh org yg tukang cover aku tido! HAHA. so go on, FARAH, FATIN, MERANG, SARAH, SYAZWAN, NAJWA, FADHIL, FIRDAUS, and IZZAT. *sorry name2 yg adop. ak pown xingat lake gop!

so for my all dears, good luck to new school. saper2 yg amboh g tu dpt arh tengop agy muke cik kinah B. nim. HAHAHA. i will miss all of u badly especially my bff :( hoping that i can go to MRSM. the result will be annoucment on 1st FEB 2010. *pray for me please :(

I just wanna know why?


counting the hour, day, and night. 1, 2, 3, a b c. doesn't mean anything. don't give me any answer of this question. every time, we're always meet with unfortunetly accident. *memerhati dari jauh. and far from my heart i now he watching at me too. today, I meet him again and again. *sengaja or what? Just watching and only that. I don't know when i meet him, i feel like wanna run away. Hate to see his eyes. AM I SHY? noway! i never shy with anyone especially with boy! I got a few accident with him that really embarrassing & i don't wanna its happen again. *dulu jumpe tegor. NOW just catch eyes to eye. something wrong with me! AM I? 0MG! *jangan buat ak perasn sekor larH! IHATEIT! and don't make me hate u without reason too. please!

so angsty!



bodo bodo bodo bodo bodo bodo!

natang aper tauu!
bangang gohhhh!

Hate but I LOVE u so.




I HATE YOU.
only 3 word

I HATE U. just for the past time. and
I don't think that i wanna remind bout that anymore! ;(
one more shitty, and i don't think to write a long post for blog.
damn TIRED. with a lot of homework and un-finish jobs.
tulah, slalu wat keje tangguh2. kan dah kene effect dier!
so go on, tired training MERENTAS DESA. *bru jer mernts desa, NOT NETBALL LAGI!

A lot of time I spend to play JIN ONLINE.
that why I'm not write my blog like always.
that JIN SPIRIT is in my body! LOL! ;p

*bye bye stranger. thanks for read ;)

Mudah saja! :)





Sains Tulen for class A,B,C,D. :P
EST teacher SALMI. macam mudah sahaja. tp gaurd writing comperm bnyk GRAMMER MISTAKE! start 2011, pengiraan markah mengunakan A+,A,A-. tak bezz jer dgr. :(
FIZIK.
don't remember cikgu maner. enth-enth ketua warden HOSTEL kowt? haish! ;0
add math is senang. *teacher Fu kate senang. SET DALAM OTAK ANDA EASY!
BIOLOGI. Puan Biologi bak kata Muhaimin. hak3. silap larh wok! Puan HASNIDAWATI
*tak ingt sgt name dier. hee~ sorry Puan biologi. kih3
*itu sahaja :) layan JIN ONLINE

again and again

Selamat Pagi Cikgu :P hari nim msok class.. MEREKA sudah bagi kami msok class. so thanksfull. drpd dok lam dewan yang tidak selela. then hari nim ak xleih nk lepak2. rase cm malu nk g lepak or jalan2 g koperasi. *pkai bju ketat hari doee. terpaksa! vavi btol! =_=

huh~ hari ni msok class.. stay lam 1st class. 4AMANAH rase mcm bodoh jer! =_=' guru2 class pown tak bez jer. Kelas aliran sains tulen! pergh! aku nk dok class 4CEKAL. yer larhh class tu ader *reka cipta. aku xnak amikk biologi. :( tp aper boley buat. saya bukan ank pengetua. bella plak nk amik subject P.A class 4DEDIKASI. tapi rmai sgt amik subject tu. so xley larh! Dah la dpt kelas burok! meja hudohh. belakang class aku tempat budak2 hisap rokok. bodo btol! sakai giler :\

Rase nak jadi budak form 3 balik. best moment ever! :( sngt rindu.. AMIN! sajer nk buat aku jadi giler! arghhh. bongokk nyer budakkk.... benggang aku xhabis lagi niieehhh.. saje nk kne kan aku! bala btolll! xhabis2 mung nim amin. x(

*sorry la bnyk sgt aku beleter hari nim :P

Sorry Morry :(

hello everyone :( today i'm so fucking tired! shitty day ever. enth paper la ak buat ary ni smpai letih sangat! so i don't think to wright a long entry post today. and i don't have mood to tell bout today. going offline now. *bru lps main JIN online


p/s:amin thanks naek level mula2 or! :P

Hello Sunday *1st day school

Hello again stranger ;)



orientasi kami tidak la sebegini rupa
*kan bezz klu cmneih! :( ini buka US

Hari ini bermula larh hari pertama sekolah. so awesome! :) walapon minggu RE-ORIENTASION sedang bermula, tapi saya sgt gumbira! meet my all my friends. winduu doee dier org semua. Berjanji untok berjumpe dengan Amin, tapi.. ish! batang hidung pown xnmpk. pirahh! blahh ar. x(


ATTENSION! Hari nieh saya pergi sekolah okey. Accident bru nieh sikit jer. kat lutut neih. tinggal parut dahh. :) meet cik nieysah and farah. chest! banyok mulot btol semek nieh. :) rehat bersama farah and nisah. Malas nk join group ubi. hehehe :D biase larh saya join bnyk group. semua nya O.K! ;) Nisah memasang angan2 nak buat teknik rebonding dgn farah. konon nyer nk simpan rambut panjang! ha3. aku pown nak jugak! tp xnk lurus kan rambut. Nak kerintingkan rambut style TAYLOR SWIFT. *cehss. koya lebey mek nim. rambut pendek nk wt cm taylor. tunggu rmbut panjang dulu maa!

mcm2 kami merapu. kalu citer tak abiz punyer :P

Semasa 'mereka' sedang sibok memberi kata-kata semangat KONON NYER, saya and the geng sibok berborak! ha3. Pengetua skolah ckp lamer lebih dari PM! uish, bikin saya ngntookk sieh! ;D Today, I meet cken, ipah, yen and qilah! ader ke patot mereka "LEBONG" saya kata nyer nak tukar sekolah? separuh mati saya dibuatkan. Yerlah, mereka kan orang kuat NETBALL LELArians tanpa mereka siapa lah saya ne. cuma pemain GD yg bungay. hahaha :D YANG PASTI! our GS tidak tukar sekolah! yeah! gumbira gilakkkk!

Semasa meet teacher misrah masa nk blik umah tdi, she ask me "Cken tukor dop skolah?" ;) "Dop pindohh teacher! :D" "Hahaha. selamat GS saya, kim salam ke dier erh!" :p teacher pown rase lega gop rupa nyer. yerlah, cken tu the best punyer. kalu pindah mesti dier msok group MERCHANG! xkan larh aku nk jaga member sndri kowt? dah tau semua cara dier owg, xbezz la. Lagi pown mereka expert and greatess shooter :) *bangga dengan LELArians

Goodbye HOLIDAY



sayonara cuti sekolah. :) saye akn tunggu kedatagan ANDA lagi! dop sabor waser nop cuti agy! sejak dop duk asrama doh nim, saye akn spend maser2 terluang tok tulis blog! :D
ne suke ngt erh hahaha :D

Memandangkan skolah nk start dohss. makne nyer rutin harian pown akn bruboh. mesti busy arn? doh la xduk hostel dah, tapi mujorr gop! :D ha3. asrama sekarang sudah tidak intrested. especially hostel lela yg ketat gelematt uhh :P tak sanggup sudaa.. cukop la 3 taon di sana :D

btw, taon ne taon to ak active giler2 dalam bidang sukan. wlpon mak aku dah xbagi atas sebab2 tertentu. tapi saya tetapp nopp gokkk! tp arn sep netball taon nieh yg katang2 tuh nk trnsfer laker orh! :( sedey waser. dop kang tinggal ak ngn teah jer lam team netball orh? taon ne men under 8teen. mesti lwan awok2 gagoh laker! aish! :( no more cken, ipah, the best GS and GA. arap kan sep form 5 taon neih mapuh larhh. sek skema nk men sukan? adeyyyy! dengar kate coach aku, miss Misrah nk continue futured study kat **. :( *dop semangat wase



so go on, comperm letih taon neih. dah berazam nk aktif gak taon neih :) bior la letih pown. takpeww. asalkan gumbiraa sajaa :D taon ne, mkne nyer aku kne smyg kt skolah! waser nk ponteng jer. ha3 :D giler btolll. kne tangkap uh bezz :P tommorow is our shitty day coz sudah school. ha3 :D

Finally! gotchaa! I found YOU!

nerd.nerd.nerd.

I wanna talk bout NERD! yeah! NERD. this year I wanna be NERD girl pluss songor dived sembey. ha3. :D I'm just found my speck! *speck mse zaman kanak2 riangg dulu! :D ha3. Snap a few picto. as collection and iloveit! I think, my mom bought this speck when I 3 years old! 0MG! :D *lamer nyer speck ini bertahan! ;) very proud with it!

I found this speck in my old room. sekarang bilik itu sudaa berubah menjadi bilik jahitan emak! :D sedang melepak2 while mengumpat *** saya terpandang larh mende neihh.. no wonder! tros je amik pastu pakai! cehss. cermin dier dah xde la. adoi! ha3. biler dah pkai uh, sebijik muke cm budak NERD! thats why i talk bout nerd tadii. hahaha. melihat diri sendiri di cermin, mak oii mekinah NERD?! shit! i love it. ha3

Sekarang sudah dekat 1 minggu saya menjadi katak di bawah gua. sedey nyer :(
*ayah! biler nak bagi adik kuar g lepak???? :( muke ak dah mcm ayam berak kapur neih!

please..please..only HE can answer that question


p/s:bodoh nyer blog neih. nk upload gambor pown susaahh. cehs!

I wanna close this book, but how?!

river playing the fall leaves Pictures, Images and Photos


Happy new year. I wish for everyone.

Not too late to said that right? ha3. I'm not sleep yet. yeah! last night I don't havent a sleep. Chatting with cik amirah, my newest GAY! hahaha :D sound like crazy. she is mine! Last night i just close my 2009 book. *melepaskan semua perasaan yang tersimpan kepada my GAY

Walaupun kedengaran agak giler. tapi itu lah saya. si giler yang GILER2.. don't confused please? :P saya menceritakan and LISTING all my bad and good story to her! sangat mententeramkan jiwa apabila semua bende yang terbuku di dalam hati telah di lepaskan *skema smcm jer aku aje nieh! ha3 xD

All my story taon 2009 telah di bukukan kepada nyer. Klu ikot kan hati nk citer lagi. tapii.. sian lak minaciii nieh! ha3. ngntok punyer pasal, bru tdo mse neih. tdi molek2 ader jer teman ak bercerita. as u know I love to tell a story. *enth btol k dop au ayt ENG ak or.. ha3 Tidak mengapa. INI BLOG SAIYA! SAIYA PUNYER CERITE! hahahaha. eh silap2 citer kamo2 smua pown ada jugaaaa :)

Friday morning is a good morning. amende la ak ngepek neih? effect xtdo agy kowt? ha3. usually 8.30 am on FRIDAY morning aku akn kuor with mekUBI. my loved scandle one! she is my 2nd GAY. my first GAY saye telah bercerai-berai. Don;t ask what HIS name please? hu3. sejak accident yang B-A-N-G-S-A-T tu, aku dah xley nek moto and dpt moto baru. thats mean ak xley kuor lepak blik umah dekat2 maghrib lagi.. :( sedey nyerr.





p/s: to CIK AMIRAH, my 3rd scandle. sorry again babe!
I put my free hair banner on my blog. i know u dont like.
i'm promise to you dear, i will change soon after
i make a new one :)