Kau tau tak?



Hari ini aku bosan giler tak tau nak buat ape. Hanya menikmati hari aku dengan makan Cadbury Black Forest untok hilangkan HEADACHE and STRESS/TENSION. Baru aku tau nikmatnya. selama neih aku dok pelahap Cadbury Almond dengan kekacang rangup hazel nut itu dan hari ni aku makan rasa cam biskut mix jelly. Sedap la jugak. Kongsi ngan mak aku. :p Tadi Solehah jiran aku ada datang umah. Buat hw sama-sama sambil dok sembang pasal dier nak tukar msok k school aku. ;) *school aku skema beb! PERGH!

emoticon Pictures, Images and Photos

Tadi masa rehat. aku nampak dier lagi. HUH! mcm la takde muka org lain nak tengok. ne lah salah satu reason aku tak suka rehat sama dengan budak menengah atas. *setiap hari wajib nampak muka dier kat kop! cik farah dengan cik nisah tu tak reti tutup mulot. keja dier nak kene kan aku jer!  =_=  Balik sekolah tadi tak perlu tunggu lama-lama ayah aku. kejap je rasa. yerlah sebab aku dah started balik pukol 1.30 setiap hari rabu dengan khamis.

Aku tak tau sejak akhir-akhir nieh aku kerap change layout blog. sebab bosan aku jadi cam nie kowt? dan mungkin sebab aku dok tengah lepas stress da tension aku kerna homework yang tak habisan. =_= aku malas nieh. Peka biology masih tak siap-siap. Dalam class aku tak seryes kalu tengah buat eksperimen *rohok guh!


funny icon Pictures, Images and Photos


p/s:kau tau berapa susahnya dok kelas depan neih? semua nak perfact! =_= 

5 ulasan:

Rie berkata...

sume skool skema kann
tmsuk la skool saye
hahaha

jom kite bukak skool sendiri nk?
bru xskema dong! hekhek

mekeynah berkata...

HAHAHA. ok2. anda jadi pengetua.
saye jadi guru tak disiplin! :D

*pkai bju skolah bebas. bley bwk enset
tp 1 syarat. kene g skolah pkai KASUT MCDONALD! hahaha :p

rie berkata...

hahaha..nape kne pkai ksut mcdonald?
kite wat kelas xde papan2 hitam ni
sume gune laptop je, bleh blogging hr2
haha

mekeynah berkata...

huhhu. di WAJIBKAN. :D
bru bezz. HAHA

Qistina berkata...

hahaha takpe, bertuah tau masuk kelas depan tp kena byk struggle gila la ;)