Some memories cannot be delete/forget*

Hello reader. ;) I'm just read my past entry that I post starting from last year. :p when I remember back, looks like so funny. a lot of thing and topic I write for past year ago. Some story I don't wanna read it coz a few reason. Yeah. thats mean I want to delete it from my brain. A few minuets ago my eyes was catch with the word "HAVE BEEN SINGLE BOUT 5 MONTH". HAHA. no wonder. I'm still save the wadget. HAHA. *LAWAK DOE. langsung aku dah tak ingat 5 bulan dah single! ;D


I'm just finish my hw. Chemistry only! *separuh jer siap! ngeh..ngeh.. ;D don't worry I will continue them after finish typing this post :p. That teacher looks like doesn't like me. tadi dah sound aku. aku buat bodoh jer. tak amk hati sebab aku ne memang mulut banyak. TARAK KESAH DOE. walaupon aku dok sembang, bising-bising dalam kelas tangan aku masih menulis larh!

Now I'm hearing my dad mad with his students. *budak2 ngaji kat umah aku. Maybe coz they not come. HAHA. aku neih curi-curi dengar lak. LOL! my mom pown banyak menyampuk! kih.kih.kih. Mintak maaf la saya tak nak dengar celoteh bebelan mak saye. panjang nyer amat! HAHAHA. :D kerja sekolah add math masih tak siap. tarak apa esok gua pegi sekolah tros buat kerja. HAHA. *esok balik skool nk g shopping! ;p

Hari ini saya berasa amat malang sedikit. kerna selalu terserempak dengan-nya. CIK FARAH tu mulot tak reti dudok diam! argh! aku dah tak sanggup melihat muka-nya! amat menjengkalkan! x[ farah kau saja nk kene kan aku. baru nim molek-molek jer aku tak jumpa dier. skunk terserempak pown aku rase tak sanggup! arghh!

GERAMNYERR.. GERAMMMNYERR.GERAMMNYA!

Tiada ulasan: