Aku rindu kau!


Uwahhh! Berjiwang siot hari nih. Asyik ulang lirik lagu Jangan Menagis Lagi- Kangen Band! Ape tak nyer, aku takkan berjiwang tanpa sebab! Aku rindu kau. Sumpah! Sampai hati kau tak call aku selama nieh. "kesokk hati aku! T-T" Tak pe kali nieh aku maafkan kau sebab kau tak ingat numbur rumah aku. Pasne call selalu! Kalau tak aku bunuh kau! Muahahaha. :p Farah Farah kau neih hampirhampir buat aku nak nages tadi. Selamat kau call aku tadi. Kalau tak comperm aku tak layan kau lagi dah. Aku rindu kau GAY aku! ahaks! xD

Minggu ini aku tak aktif sangat nak post entry. Entah larh aku rasa semacam jer! Malas giler. Hw langsung tak sentuh dan tak siap. Baju sekolah tak iron?! Giler bah mood aku minggu neih! Sial semacam =_=  Pasneih aku nak buat hw yang menggunung nieh. Aku tak tau esok aku balik atau tak kelantan. Aku ikot jer. Kalau balik, balik larh. Kalau tak dok jer la sini. Ayah nak new gadget boleh? Tapi aku tak tau nak aper. Least gadget kat pasaran sekarang aper arh? *semakin mundur aku sekarang! =_=


Sekarang aku dok download PISAU CUKUR the movie. Line bodoh lembab giler. aku upload photo kat flickr pown lembab. sial betol. Tadi aku nampak orang nak bertumbuk kat class aku. Geng kelas blkg. Kelas aku ne agak terpencil. Aku tak comperm la sape tadi yang gaduh. Tapi lantak ar. aku tak kesah! Hahaha. Aku nak jadi penonton jer. Syok skit! Btw belakang class aku tu kawasab HITAM. Paham paham jer lah situ tempat budak ponteng. Aku tak nak masuk campur. Tapi kalau aku ponteng semayang pown aku pegi sana gak! HAHAHA. Kau jangan sibuk ini kerja aku kalau aku malas!

Tiada ulasan: