Kau hensem!

 you change!

Makkkk hensem nye dia sekarang! Dulu sumpah aku tak tau yang dia nieh ada rupa la jugak! ;p Kau tau sape dia? ex sebelum ex aku sekarang. HAHAHA ;D tak sangka gaya dia macho giler beb!Sedikit terkilan sebab aku clash ngan dia dulu. Hua3. Siapa tak geram doe bila ada makwe langsung tak contact aku! Uarghh. tukar numbor pown tak bagi tau. Lastlast aku mintak putus! Kang dah melepas tuuu.. HAHAHA :D
*xde jodoh la tuhh ;0


Takpe sikit aku tak kesah. Tadi aku online ym kejap. Macam biasa, tapi sejak akhirakhir nieh ym aku selalu jer gila. Tibatiba tadi aku nampak dia online! :) aku buat donno jerr. Lantak la kau. Mulamula aku biar jer. Lastlast kau buzz aku exbofeE? Hua3. Layan je lah orang dah buzz. Suka gak hati tengok dia masih ingat la jugak aku kan. Tak macam ex aku yg baru nieh.*BUKAN NAK MENGATA OKEY! (tak la bru sangat clash. Lame dah!) so chat la kejap. tak banyak sangat cakap. Cuma dia buat photo sharing. hu3. accept jelah kankankan? ;p Then tibatiba jer ym aku buat giler! singout bodoh jer! @#$%%@!!!!!! Arghh! potong stemm betol. Baru jer nak baikbaik neih! HAHAHA :D *NO WAY BAIK SMULA OKEY! Aku Sing in la balik kan. nak continue chatting. Bila dah sing in, dia pulak dah offline. Nasib la tuh. Adoiii. Dah la mamat neih jarang online ym. Nak contact guna phone plak number dia takde. Huh! Dah tersuluh sangat. Takde jodoh lah tuuu! HAHAHA


p/s:aku tak pilih sangat rupa paras babbab balakk neih! anda paham?

Tiada ulasan: