Kau tak tau

Blue and Black

bodoh punya OPERA! takley upload photo.
take this from my flickr

Hye blog. :( Aku rindu kau blog. Aku pown rindu pembaca setia blog aku. Aku mintak maaf kat kau semua sebab lama kowt aku dah tak post new entry. Aku cuma tak cukop tangan nak buat semua nieh. Makin hari makin penat. Makin malas. Semua tak kene semenjak dua menjak nieh. Penat giler aku. Tapi aku tak tau la pulak aku buat ape sepanjang minggu neih. Nak kata ada big problem, rase nye takde. Lagi pown aku ngn mak aku dah sattel. :)

Kemarin sorry aku tak online. Kau nak tau aku pergi mane? Balik KB larhhh bos! :P sudah dekat 3 bulan aku tak balik sana. Yerlah, mase aku amik result PMR, ayh ngn mak pegi balik KB. So amik sorangsorang ar result PMR. btw sorry again kepada semua myspacer yang hantar msg or comment kat aku! Kau pahampaham jerlah. aku tak bawak balik lappy nieh lorh. Malas giler nak bawak balik KB. semua malas doee! :\ Pagi tadi ayh aku rush nk balik KT. yer larh umah member aku kawen. kakak dier kawen. Kalau bff kau pown mesti kau taknak terlepas. :0

Tadi, aku dah kenal P#$%@ !!!! larh aku ingat hensem sangat tadi. Ces. yang kau semua dok bangga kan depan aku buat ape? Mati mati aku ingat hensem. tapi aku tengok biase jer. Takde perasaan langsung. Bukan nak mengata tapi betol nieh, Dinie yang kau kata comey, hensem, macho tu pown aku nampak biase jer. Takde istimewa nya. Pergh! Ni kan pulak sepupu cik Ubi tu. aiyayaya. BUTA KA????



p/s:sorry jantan. aku tak jumpe lagi yang hensem. kalau ada tunjok dpn aku! 

Tiada ulasan: