Sangat jelous!


Hari ni aku post lewat malam sikit. okey okey aku tau esok sekolah dan aku rasa sekarang ne kepala aku berat 66 dan panas giler. Aku rasa aku dah demam. Bagus gak uh! :] Aku malas nak pergi sekolah esok. dan aku jelous gilergiler kat kau(bg budak yg cuti seminggu je!) sebab sekolah kau cuti. Sekolah aku? Sekolah aku tak lah bodoh!! *bukan kau okAku rasa nak ponteng jer kegiatan KO esok .Dah kira bagus neih boleh ponteng semayang lalu sebab dah dapat flight Merah..Aku ne bukan suka ponteng, tapi malas dan fadeup jumpa cikgu @#$$%! bukan ape, asyik perli aku jer! ingat aku takde perasaan per? Kang aku tukar unit beruniform baru tau!

Aku penat larh bodoh. Sejak aircond bilik aku nieh dah O.K. family aku kerap lepaklepak dalam nieh. Takpe aku tak kesah. Tapi sekarang aku dah penat sangat. Deria rasa angggota badan aku pown dah tak TERASA. Macam nak tumbang teros atas lantai nieh. Hw macam biasa, langsung aku tak buat.HAHAHA. Esok 4 period aku boleh tido! Yes,yes,yes! Cikgu takde. 2 Laki bini tu balik kampung. Dah kira bagus nieh! Gahahaha :D Pastu bapak aku lagi best. Dah 2 minggu tak pergi sekolah. Pahampaham jerlah sakit dier uh.. huh! dah bising dah suruh aku tido awal. okey bapak ku sayang. Nak tido la nieh :)

p/s:sayang.sayang.sayang.kau.ketatketat

Tiada ulasan: