Sixteen Year In my Life



Sejak umor aku 1 bulan sampai larh umor aku 16 tahun. Aku masih seorang diri. Tiada adik beradik yang lain kecuali aku sendiri. Aku larh Kak Long, aku larh Kak Usu. :p bilar orang kasi aku jaga or main baby, pastu mula larh aku tak reti. Paham-paham jerlarh aku ni anak tunggal. Tapi tak bermakna aku nieh M-A-N-J-A kan?kan?kan? Dah 16 taon aku nieh tapi mak kesayangan aku tu masih panggil aku "ADIK" ??? %^&#@ dah berapa kali aku pesan. Tapi dier degil! Lantak larh sikit aku tak kesah. Aku pulak bahasakan diri aku "KAKAK" *bodoh jer bunyi biler aku cakap ngn mak aku =_=

*kadang-kadang malu gak biler member dengar. :{

Ayah aku pulak paham aku nieh nakal dan kasar sikit. So dier boleh panggil aper dier suka. Jarang nak dengar dier sebut "ADIK" kat aku nieh! susah nak mamposs! =_= aku tarak kesah punya! Lagi suka ada arh! :D Member-member aku pulak comperm pelik tengok gelagat aku dengan mak aku. Punya la beza! Dengan style ckp nyer. Tadi mak aku merajok sebab aku tinggal dier jalan sorang-sorang! Ceh. selama nieh ok jer kne tinggal ;0  Ayah cakap mak jalan macam atok aku :p Punya la aku gelak besar. Dalam fikiran dok imagine mak aku tua nanti macam atok aku, comperm kuat merajok! muahahaha :D

Tiada ulasan: