Tak Cakap Banyak.


Tak nak kata banyak sangat hari ini. Bangun lewat, makan epal setiap hari. Revision tak buat lagi. Tengok citer Hindustan kat tv2, Jadi tak senonoh dan kuren ajar sikit hari ini. Rasa malas nak hangout dan rasa nak terperap dalam rumah. Takde mood nak reply message membermember hari ini.Lihatlihat gambar menarik dekat flickr dan google. *takde kerje. Tapi aku banyak jumpa gambargambar yang HEBAT! entah la sikit takde faedah tengok gambargambar ne. Buku berteraburan atas meja bulat aku neih. Bilik dah tak hapak! semua dah aku kemas. *bukan aku. Dan sekarang dok serabut fikir esok birthday KAU dan aku tak tau nak wish atau tak kat KAU. KAU harap tak aku wish birthday KAU huh??

Tiada ulasan: