Takpe Aku Tak kesah.



Keputusan Mrsm dah keluar. A'ah aku tak dapat pergi mana-mana. Tapi aku tak kesah. Sumpah aku tak kesah Lagi pown kalau aku dapat comferm aku pikir masak-masak nak pergi atau tak nak. Aku tak tau la ape perasaan mak aku, anak tunggalnya yang sorang neih tak dapat. Baru nieh yang SBP tak dapat dah. Neih MRSM tak dapat pulak. comferm frustkan? Aku no hal pergi atau tidak okey saja. Lagi pown tahun nieh aku ada sesuatu yang hendak di tebus di Lela Segara :] *VERY VERY IMPORTANT!



Aku selalu cool ;p tapi orang kata aku takde perasaan sebab langsung tak kesah member-member baik aku nak apply sekolah baru. Buat ape nak sedih? Lorh umah aku dengan mereka dekat saja! :) Btw, kalau dah rindu sangat-sangat aku boleh buat reunion :) Kan kan kan? korang pasti nak ikot kan? Bab bab plan reunion ne serah kat aku! Bak aku handle jer :0

Tadi aku dapat satu soalan cepumas! "Eh kinah xdop minat sape-sape ke kat orang laki?" Fuhh power betol soalan Atikah Fauzi nieh :0 "Dab bakpe mung tanye gtu Tikah?" punya la pelik soalan aku dapat! "Holah, kinah kan baik ngn budak-budak laki. Xkan adop hop kenang kowt? " ish tikah nieh =_= "Dop kenang sape-sape la. ngan budak laki nim sedak kawan jer. dop sedak lebih-lebih." jawab aku ngn songor nyer! :p "Owh. yer dop erh?hahaha" mek Tikah nim. "Holah tikah weih! Ke nok suroh aku ngejas Fadhil ke mu?" teros jadi mengelabah mek tikah nim bila sbut pasal member laki aku sorang erh! HAHAHA

-THE END-

Caution please!
jika kau minat bff LELAKI,
jangan ambil risiko nak buat dier jadi BF kau!
aku nak nasihat jer.
ATAS PENGALAMAN
AKU SENDIRI :(

4 ulasan:

Qistina berkata...

wahh! anak tunggal :D

mekeynah berkata...

HAHAHA :D
xde aper istimewa j
adi ank tunggal neih :p

Tanpa Nama berkata...

ye laa kinah. amaran mg tu aku stuju ;(

mekeynah berkata...

HAHAH :D
tau xperr