Tolong berhenti


Tolong berhenti buat menda lain PLEASE? First aku mintak maaf cepatcepat kat kau sebab aku jarang dah post blog. Kalau ikotkan aku dah tak boleh online neih. Online senyapsenyap jer sekarang. ;D Ini semua sebab aku tengok citer korea! Huh! tak pasalpasal broadband aku kne rampas! chittttt... Dah la internet aku neih gila! Siallllllll bengong.So meet kau musim cuti sekolah nanti. Aku kene dapat result SUPERB punya kali ne walaupon baru TOV!Aku choww dulu, kene buat revision untok exam dua minggu lagi!!


p/s:aku nak wish birthday kau hari AHAD nanti..

Tiada ulasan: