Bokeh





First aku kasi JARI TENGAH aku untok budak Tuttttt. aku tak peduli kau sape, tapi aku tak suka kau kacau aku. Harap mood aku memang cerah kuning hari ini, kalau tak memang aku dah kasi maki hamun khas untok kau. Nak marah pown tak guna. Aku bukan sapesape. Btw, hari ini aku jadi babysiter mak sedara aku. Ouh comel nya kau budak kecik. Suka ketawa gelekek. ;D (*aku sayang kau budak kecik!) Sekarang aku tengah online-kan myspace aku. Mood sekarang normal sahaja. Masih takde masalah, tapi malam ne aku jamin aku akan ada BIG PROBLEM. sepatah haram aku belom menulis dairy. Aku rasa dekat 15 hari aku tak tulis. Esok nak kene hantar dah dairy tuuuu.. Harap tcher takde esok. :p Sangatsangat berharap okey!

Eh kau geng, tadi kau text aku. Ouh kau nak ajak aku buat kerja oral group tu erh? Text oral aku sendiri pown belom siap, kau ajak aku buat yang group. Dulu, awalawal aku dah pesan kat kau sema geng. "Kita buat awal ar, cuti ley relex!" Sengal betol kau semua geng, kau taknak? Pastu hari ni mula kecoh ajak aku pergi rumah kau buat oral group tu. Sorry ar geng aku takde kat umah. Btw, kau settle ar geng, nanti bila siap aku hanya buat Iklan untok oral kita tu. Kan kau semua geng dah cakap masa tu, aku just reka Banner untok Iklan tu ja.. Aku bukan KEJAM geng, tapi dulu aku dah pesan tapi kau taknak dengan. Sekarang padan muka kau semua pluss sekali dengan aku. Esok memang tcher mengamok sebab kami tak siap oral tu. Nasib la tuh. Tuiiihhhh.. (*ludah sikit. mulot pahit!)



p/s:kalau tak suka blog aku warna KUNING sila buat bantahan di formspring aku ;p

Tiada ulasan: