Lupa!


Adoiii! Macam mane boleh lupa benda penting neih!! Sumpah aku tak ingat tadi! Bukan mainmain okeh! Aku tak ingat betoll nieh! spirit sangat nak pergi makan kat kantin pastu pergi train coral speaking. ARGHHH! TerTINGGAL tudung sekolah dalam surau!! chett! Sial betol. macam mana la boleh tak ingat tudung sekolah aku uh? Benggong guh! =_=" Aku tengah makan neih! Kang silap hari bulan aku suap nasi goreng dalam laptop kang! Dah la aku miss class BIOLOGI. Ingat dah tak sempat tadi sebab ada training coral speaking & netball. wtf? Esok exam CHEMISTRY & ADD MATH. Orang dok sibok exam, aku pulak lompatlompat atas padang dok training netball. Time exam aku tido. Fuhhhh. penat lah lampi oiit! Kau tak tau. Aku ada lebih kurang 2 minggu jer nak training. Nak lawan kalah mati nieh! Nasi goreng neih dah tambah 2 pinggan. Tangan aku masih typing lagi. Aku rasa tak lama je nak suap laptop neih....



p/s:kalau kau selak kain aku sikit, kau akan nmpk 2 batang besbol yg keras! HAHA.
i  mean kaki aku neih berotot keras dan BESAR PUNYA! hahahaha ;D

Tiada ulasan: