Perubahan-nya


Hari makin terang tubuh pula makin lesu, bagai-kan menanti hujan turun di langit ke tujuh. HAHA :D ape aku mengarut neih? Terbawak bawak lagu romantika dari Hujan. :) Hai Hello semua, terima kasih kerana membaca blog aku. Kau nampak-kan perubahan baru di laman blog aku nieh? Aku dah bosan jadi EMO! Senang citer aku tukar warna KUNING pulak background aku. Kasi kau sakit mata bila nak baca post entry aku! HAHA. Jahat-nya aku. Aku pown tak suka warna kuning. Kuning ialah jijik bagi aku. Tapi sekarang aku guna KUNING! Takpe takde orang pown marah kecuali kau buat bantahan kat blog aku pasal background aku buat mata kau sakit! HAHA. (*berani? cuba la.) Aku pown dah letak gambar ELMO & FRIENDS kat atas tu. Harap kau suka larh kan? Aku zaman mudamuda dulu suka tengok Elmo nieh. HAHA :D Kau tak suka? Sikit aku tak kesahhhhh.....

Tiada ulasan: