Terabai




Aku mintak maaf sangatsangat sama blog dan pembaca-nya kerane aku agak terabai-kan blog ini. A'ah aku sibok tapi untok cuti ne aku free dengan kau sekalian pembaca ;) *suke la tuh! Sepanjang kesibukkan aku dekat sekolah dan exam neih satu bende je aku ingat. Kau tau, tiap-taip hari sepanjang minggu ini except kemarin aku balik rumah dekat 5.30 petang! WTF? penat giler! aku tak tipu. Sejak akhirakhir neih aku memang semakin aktif di sekolah. Rumah ne jadi tempat ke dua aku lepak pulak dah. HAHA ;D no wonder i been too busy girl! So HW sepanjang cuti ne only diary and some speach for ORAL. Aku dengar teacher mengamok semalam, sebab ramai yang ponteng CORAL SPEAKING! aku salah satu dari mereka yg ponteng. kih3 ;] *di dengari dari sumber yang tak di kenal pasti..

Sekarang aku dah berubah alih pusat tuition. Dari PUSPA ke EZZE. PUSPA telah di bubur. Melalui sumber yang tak pasti juga, tuition tu cekik darah orang. I don't know larh its true or not. =_=

2 ulasan:

fahmi vamp berkata...

follow owg :P

mekeynah berkata...

follow doss