Frusted



Mulakan hari ini dengan sekolah! argh, malas betol pagi tadi nak pergi sekolah. Dah la kene buat oral bahasa melayu. Grrr geram betol. Cakap tunggan langgan tak ikot teks yang aku buat. Macam macam alasan aku kasi dekat bapak supaya tak payah pergi sekolah.. Last last sampai jugak! heee..

Hari ini ingat nak plan makan kat luar lepas sekolah, tapi postpone sebab membermember lain tak cukup. Alahai, pundekkk betol! Wani, rabu neih belanja aku beb!! Char kuew teow satu!

Btw, balik tadi, bapak pulak ajak makan nasi ayam. Ingat makan dekat Jasri rupa nya naik pergi bandor dulu. ecessh! Malu punya citer sebab dekat 4 buah kedai tadi masuk nak cari Nasi Ayam! Adoi, lapor gile. Masuk kedai Maidah Chendering takde, pergi dekat area Koliba pown takde jugak. Lastlast makan dekat kedai area perumahan baru dekat Permin. Akhirnya terisi juga perot boyot kesayangan aku neih. HAHA

Tiada ulasan: