Kutu Hitam



Konklusi bagi hari ini tidak menentu. Bangun pada tengah hari yang lewat dan panas membuat-kan aku rasa serabut. Bagi golongan street fashion itu bukan masalah mereka. Dan aku bagai-kan kelu sepanjang hari ini. Selesai sahaja men-download lagu AUTOMATIC dari album Humanoid kumpulan Tokio Hotel membuat-kan sentimental aku kembali stabil seperti biasa. Longgakan kerja rumah masih belum terhapus bagaikan tidak kehabisan. Bagi ke-esokkan harinya aku sudah dapat bayangkan hari yang akan aku lalui. Segalanya telah tercatat dalam ceruk minda-ku. Bagi bulan April ini jadual-ku sememangnya ketat dan tidak kehabisan kerjakerja yang sibuk. Kau tak nak tolong ringan kan beban aku ke huh? Kesah semalam telah berakhir dan aku akan teruskan cerita bagi hari ini dan keesokkan harinya. Semuanya ke tentuan Ilahi. Pastinya kau tidak paham bukan apa sebenarnya aku ingin sampaikan? Sebenarnya kan, aku rasa aku terlupa gosok gigi pagi tadi. HA3. tu larh pasal ayat aku berbelitbelit macam ular. Nanti lewat malam sebelum tido aku gosak la gigi putih ini :)

Tiada ulasan: