Perah!



Selamat pagi kepada semua kaum adam dan hawa. Mata aku sudah kuyu dan mengantok. Baju aku masih basah kuyup kesan drpd berlarilari redah hujan nak balik rumah cepat. Act, aku pergi tuition tadi. Masa otw nak balik rumah tu hujan lebat siot. Dah la aku tumpang member. Terpaksa la redah hujan. Al-kisah sejak aku masok tution ezze tu, jumpe la budakbudak sekolah lain. Tak la ramai sangat dalam satu kelas tu. ;) tapi kan budakbudak dekat tuition tu macam.. erghhh, tak reti la nak bagi tau! Macam ignore jer aku dengan membermebrer aku. Tegur pown tak. Alahai, mungkin sebab aku pakai tshirt murah, seluar track macam nak pergi training sukan kau orang tak tegur aku. Aku tak kesah pown. Sikit aku tak kesah, aku datang sana pown nak belajar, bukan nak pergi date pown.. Btw, haiyooo si shey tu selalu mengadu dekat aku, budak sebelah dia tu slalu jer main sms mase cikgu ngajar smpai dier naik tension. Aku buat dekkk jer. Buat tak nampak sebab aku tak suka jaga tepi kain orang.Tadi cikgu tanya, add math dah belajar sampai bab berapa. Aku cakap jer larh bab 5 dah. Budak yang belakang aku tu macam "nganjing" jer kat aku sebab laju giler belajar. Arghhh lantak kau la budak! Aku tak kesahhhhhhhhhhhhhhh.

Tiada ulasan: