Tak Berharap.



Problem dah settle. Aku suka suka suka. Tapi kan, mood aku masih fly HIGH! Kau boleh bayang tak, tak sampai 10 hari lagi aku nak exam, mood aku fly HIGH semacam.

Aku rasa semacam jer, ada yang tak kene.

Sebenarnya aku dah cover subject subject tertentu, tapi kan rasa macam tak cukup dan sekarang aku cuak dan malas! Pergh. Aku tak berharap sangat aku dapat best st. dalam exam nanti, sebab ramai yang bijak.Tapi at least tak salah aku berharap jadi salah seorang dari best st. kan? Baru neih aku ada deal dengan bapak aku, tapi aku tahu, aku tak boleh pegang deal bapak aku tu. Jangan berharap la kalau bab deal ne kinah.



p/s:Bahang exam mula terasa.

Tiada ulasan: