Unreleased

Seorang perempuan yang masih belum cukup daya ampuhnya untuk bersilat gayung. Macam fake je kedengaran. But itu FAKTA.
Cute kan dia ?
Har har har.

Sapa lagi nak puji kalau bukan diri sendiri. :)

Btw, gua nak wish good luck bagi member-member gua yang exam.

Gua sendiri masih belum study, err, maksud gua masih belum cukup lagi. bukan belum.

Mengeluh panjang.

Jom kita rebus buku buat air untuk exam.

Gua nak result hebat, bukan hapak.

Tapi bila tengok muka sengal di sebelah, rasa macam nak muntah.

Nampak macam FAKE. Aigo.

Gtg.

Gua update ini blog lain kali.

Bye..

pss* Do not copy paste anything in my blogeh. Mintak izin sebelum copy. Tak halal sampai mati nanti..

Tiada ulasan: